Wij gaan voor Managed Digital Success

 

Onze Optimal dienstenformules behandelen alle facetten van een performante IT-omgeving tegen een vaste maandelijkse prijs. Doorgedreven automatisatie en het innovatief gebruik van technologie zorgen voor efficiëntie en voor productieve gebruikers. Zo creëert technologie actief businesswaarde. Dat noemen wij Managed Digital Success.

Optimal Services, onze IT-service bouwstenen

Oval

Advies en training. Wij zijn samen op weg.

Een adviseur die je bedrijf kent en je business met digitale technologie kan verbinden is een droom. Binnen Optimal is dat gewoon realiteit. En goed getrainde medewerkers met kennis en inzicht zijn een basisvoorwaarde voor digitalisatie. 

Optimal Advice

Oval

Actieve IT-Support. 

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom bieden wij actieve en geautomatiseerde monitoring. Toch een probleem? Dan staat onze helpdesk paraat.  

Optimal IT Support

Oval

Een IT werkplek. Met alles erop en eraan.

Wij zorgen voor een volledig ingerichte werkplek. Dat betekent dus minder, of beter geen, werkdruk voor uw eigen IT team. We verzekeren bekwame ondersteuning en juiste begeleiding voor gebruikers. 

Optimal Total Workplace

Meer tijd, meer rendement, meer resultaat.

Wij zorgen voor een performante IT-omgeving, en voegen daar competentie-ontwikkeling en productiviteit aan toe. Dat is Managed Digital Success.