Nice to meet you, We Are On IT!

We are On IT! geen standaard IT provider maar een technologische partner voor KMO’s.

 

Bij On IT! stellen we één doel voor ogen: onze klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie. Dat doen we dankzij een complementair aanbod goederen én diensten die ter beschikking zijn tijdens elke stap in dit traject. We zetten daarbij maximaal in op totale waarde creatie. Uiteraard door technologie uit te rollen, maar ook door de competence development van onze klanten aan te sterken. Dit noemen wij digital succes!

On IT! doorbreekt de status quo en dat gaat veel verder dan managed IT services.

 

We focussen op peace of mind.  Klanten weten dat hun digitale transformatie, van A tot Z, in goede handen is en dat het tot het gewenste resultaat zal leiden. We keep IT simple – we zorgen voor één aanspreekpunt voor onze klanten, die de juiste kennis en expertise mee aan tafel kan brengen.

We hebben de beste mensen aangetrokken met expertise in elk deelaspect van IT. We houden ook de blik op de toekomst en investeren daarom in de duurzame groei van onze mensen.

Ons netwerk groeit sinds 2021 en verspreidt zich uit over het hele land, zo ondernemen we samen met een eenduidige visie, en breiden we onze expertise nog verder uit zodat we onze klanten op meer vlakken en van dichtbij nog beter en nog sneller van dienst kunnen zijn.

 

Want to create value from IT? Don’t worry, we are On IT!

0
Actieve Vestigingen
+ 0
Medewerkers
+ 0
Klanten
+ 0
Toestellen in monitoring

Wij zijn altijd dichtbij 

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
 
Torhoutsesteenweg 160
8210 Zedelgem

Gentse baan 66/203
9100 Sint-Niklaas
 
Bredastraat 121
2060 Antwerpen

Brugsesteenweg 255/1
8500 Kortrijk
 
Jan van Gentstraat 7 / 301
2000 Antwerpen
 
Groeningenlei 16
2550 Kontich

We groeien snel

Oct 2021
Opstart
We Are On IT !

Antwerpen

We are On IT! geen standaard IT provider maar een technologische partner voor KMO’s. Wij stellen we één doel voor ogen: onze klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie.

 

Nov 2021
Expanded
Comitor

Malle

Bij ons kan u terecht voor meer dan IT. Als strategische IT-partner ondersteunen we graag uw IT-afdeling als rechterhand. Onze hoofdtaak bestaat er in om ervoor te zorgen dat u zich op uw hoofdtaak kan focussen. www.comitor.com
Jan 2022
Expanded
Dataplan

Zedelgem + Sint-Niklaas

Wil u ook uw IT overlaten aan professionals?
Wij bieden u de beste support, altijd en overal.

www.dataplan.be

June 2022
Expanded
Classo

Antwerpen + kortrijk

Al meer dan 30 jaar brengen we kantoortechnologie samen onder één dak. We begeleiden grote en kleine bedrijven uit alle sectoren in hun digitale evolutie met als grote troef: sneller en makkelijker informatie vinden en delen.
www.classo.com

partners & erkenning

Microsoft Gold Partner
Microsoft Silver Partner
HP Gold
Veeam Gold Partner
PC Partner Gold Lenovo
Fujitse Select Expert
Aruba Silver Partner