Nice to meet you

We are On IT!

We are On IT! geen standaard IT provider maar een technologische partner voor KMO’s.


Bij On IT! stellen we één doel voor ogen: onze klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie. Dat doen we dankzij een complementair aanbod goederen én diensten die ter beschikking zijn tijdens elke stap in dit traject. We zetten daarbij maximaal in op totale waarde creatie. Uiteraard door technologie uit te rollen, maar ook door de competence development van onze klanten aan te sterken. Dit noemen wij digital succes!


On IT! doorbreekt de status quo en dat gaat veel verder dan managed IT services.


We focussen op peace of mind.  Klanten weten dat hun digitale transformatie, van A tot Z, in goede handen is en dat het tot het gewenste resultaat zal leiden. We keep IT simple – we zorgen voor één aanspreekpunt voor onze klanten, die de juiste kennis en expertise mee aan tafel kan brengen.

We hebben de beste mensen aangetrokken met expertise in elk deelaspect van IT. We houden ook de blik op de toekomst en investeren daarom in de duurzame groei van onze mensen.

Ons netwerk groeit sinds 2021 en verspreidt zich uit over het hele land, zo ondernemen we samen met een eenduidige visie, en breiden we onze expertise nog verder uit zodat we onze klanten op meer vlakken en van dichtbij nog beter en nog sneller van dienst kunnen zijn.
Want to create value from IT? 
Don’t worry, we are On IT!

 
Actieve Vestigingen
0
Medewerkers
+ 0
Klanten
+ 0
Toestellen in monitoring
+ 0

We groeien snel

Oct 2021
Opstart
We Are On IT !

Antwerpen

We are On IT! geen standaard IT provider maar een technologische partner voor KMO’s. Wij stellen we één doel voor ogen: onze klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie.

 

Nov 2021
Expanded
Comitor

Malle

Bij ons kan u terecht voor meer dan IT. Als strategische IT-partner ondersteunen we graag uw IT-afdeling als rechterhand. Onze hoofdtaak bestaat er in om ervoor te zorgen dat u zich op uw hoofdtaak kan focussen.

www.comitor.com

Jan 2022
Expanded
Dataplan

Zedelgem + Sint-Niklaas

Wil u ook uw IT overlaten aan professionals?
Wij bieden u de beste support, altijd en overal.

www.dataplan.be

June 2022
Expanded
Classo

Antwerpen + kortrijk

Al meer dan 30 jaar brengen we kantoortechnologie samen onder één dak. We begeleiden grote en kleine bedrijven uit alle sectoren in hun digitale evolutie met als grote troef: sneller en makkelijker informatie vinden en delen.
www.classo.com

November 2022
Expanded
Digi Consult

Denderleeuw

Uw gids in digitale innovatie!
Digi Consult is een snel groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met het optimaliseren van uw volledige documentenstroom.

www.digiconsult.biz

December 2022
Expanded
Complit Networks

Hoogstraten

Onder de slogan: ‘Your Connection To Tomorrow’, startten Jonas Dekkers en Hans Mathé Complit Networks. Al 7 jaar lang ontzorgen ze klanten op het gebied van WiFi en vormen ze ondertussen een vaste waarde in de WiFi markt.

www.complit.be

Januari 2023
Expanded
TRIUS

Genk

De ICT-ondersteuning van Trius zorgt ervoor dat jij je kan focussen op je kernactiviteiten en op wat voor u echt belangrijk is.

www.trius.be

March 30
Expanded
Odit Systems

Mechelen

Odit heeft letterlijk alles in huis om je te helpen, zelfs een winkel waar je zo kan binnenstappen voor hardware en reparaties. Welke IT-oplossingen je ook zoekt: je hebt dus maar één adres nodig.

www.odit.be

March 30
Expanded
BizzPro

Machelen

BizzPro verbetert je algemene bedrijfsprestaties met geoptimaliseerde en gedigitaliseerde processen. We ontzorgen, versnellen je digitale transitie, helpen je doorheen de verandering. En we maken je ICT infrastructuur klaar voor een mooie toekomst. Welkom bij je 360° digitale partner.

www.bizzpro.be

March 30
Expanded
OADS

 

Hannuit, Huy, Luik, Wemmel

O.A.D.S biedt al meer dan 30 jaar een uitgebreid assortiment aan kantoor- en technologie-oplossingen aan om de prestaties van haar klanten te verbeteren.

www.oads.be

March 30
Expanded
ForeSEE

 

Zulte, Olsene

ForeSEE heeft een toonaangevende reputatie in de IT-wereld als betrouwbare partner in IT Architectuur. Als Trusted Advisor is ForeSEE het klankbord voor bedrijven in Vlaanderen voor alle betrokken diensten binnen IT, van datacenters tot endpoints. 

www.4c-foresee.be 

March 30
Bisoft

Nijvel

Bisoft legt zich toe op de implementering en het beheer van infrastructuren, netwerken, cloudoplossingen en verleent ook advies- en onderhoudsdiensten in verschillende sectoren, zoals scholen, ziekenhuizen, administraties en een groot aantal dienstverlenende bedrijven.

www.bisoft.be

March 30
Sub Label
Smart IT Services

Sint Niklaas

Smart IT Services is een managed services provider voor KMO’s. Dankzij proactieve monitoring van apparaten en infrastructuur zetten ze sterk in op een continue, veilige en zorgenvrije IT-omgeving.

www.smartitservices.be

 

partners & erkenning

Microsoft Gold-1 (5)
Microsoft Silver-1 (4)
Dell-1 (1)
HPE-1 (2)
HP Gold
Sonicwall-1 (2)
My project-1 (34)
Aruba-1 (4)
Fujitsu-1 (1)
Lenovo-1 (1)