Deze werd goed ontvangen. Wij komen snel bij u terug!

Als nieuwe speler en uitdager zoekt On IT! medewerkers die energie krijgen van de ingrijpende veranderingen in de IT-wereld en die graag deel uit maken van een snelgroeiende groep. Wij zetten in op talent voor wie de comfortzone riskant terrein is en voor wie competenties ontwikkelen doodnormaal is. Zulke mensen vinden in On IT! een uitstekende match.
Wij zien het totale plaatje

Een persoonlijk ontwikkelingsplan dat leren en coaching omvat is vanzelfsprekend bij ons. Op maat en gericht op jouw persoonlijk competentiedoel. Of je nu aan het begin staat van je IT-loopbaan of al jaren meedraait: levenslang leren is bij On IT! gewoon de realiteit.

Samen leggen we onze doelen op korte en langere termijn vast. We stippelen ook de weg ernaartoe uit. Want motivatie komt uit jezelf, maar ook uit ons beloningssysteem.

On IT! wil de werkgever zijn waar jij met trots voor werkt. Vanaf de eerste dag krijg je een warm welkom! Er start onmiddellijk een intensieve en professionele onboarding. Wij houden van open, respectvolle communicatie in twee richtingen. Onze teambuilding-initiatieven en concepten zoals Learncations combineren fun, ontwikkeling en betrokkenheid.

On IT! stelt welzijn voorop met aanhoudende initiatieven die de gezondheid van lichaam en geest stimuleren. Samen zoeken we bij On IT! de ideale verhouding tussen kantoortijd, tijd bij klanten en thuiswerk. Onze HR fungeert als vertrouwenspersoon, volgt je op en waakt over een gezonde work-life balance. Daarnaast omarmt On IT!  digitale hulpmiddelen ter ondersteuning van jouw welzijn.

On IT Crew Vacatures

Modern Workplace Engineer
Cloud Solutions Architect

Cloud Engineer


Microsoft 365 Developer
Microsoft 365 Consultant
Spontaan Solliciteren
Niet twijfelen, bij de On IT Crew zit je goed

Werk dichtbij

Over het hele land zijn onze vestigingen terug te vinden.

Loon naar werken

Aantrekkelijk loonpakket en verrassende extralegale voorwaarden.

Ontwikkeling verzekerd

Minimum vijftien ontwikkelingsdagen per jaar: dat is beloofd!

Carrièreboost

Haal carrière- en profielboostende certificaties te halen.