Dankzij de oplossingen op maat van On IT! 

Professionele WiFi op maat van iedere onderneming gepaard met een persoonlijke aanpak en de deskundigheid van onze experten. Op die manier krijgen de WiFi services dankzij On IT! een extra dimensie.

de basis voor een goede wifi-omgeving

Kies voor een professionele analyse van uw WiFi-omgeving. WiFi is onmisbaar op het werk, onderweg en thuis. Niets zo frustrerend als WiFi die niet werkt naar behoren. We Are On IT!

Tijdens de site survey wordt alles geanalyseerd: het gaat verder dan de draadloze verbinding alleen en de gebruikte apparatuur. Het is de eerste stap voor een gedegen ontwerp voor het draadloze netwerk, alvorens de installatie. 

Site Survey

Volledige ontzorging van uw wifi netwerk

Een professioneel, schaalbaar en betrouwbaar WiFi-netwerk voor een vast bedrag per maand.

Onze professionals zorgen voor een stabiel en veilig WiFi netwerk voor één scherpe prijs per maand. We bespreken samen de noden van het WiFi netwerk en beginnen op basis hiervan aan het design waarna de implementatie zal volgen.
Het beheer en onderhoud van het WiFi netwerk zijn inbegrepen in het abonnement, u wordt dus volledig ontzorgd en krijgt garanties op een goed WiFi netwerk.
Wifi as a service

uw bezoekers en medewerkers eenvoudig op wifi

Via Wiflex wordt er automatisch een veilig en uniek WiFi wachtwoord voor uw bezoekers en medewerkers aangemaakt. We hebben reeds een volledige integratie met de merken Extreme Networks, Cambium Networks, Juniper, Cisco, Zyxel, Meraki, Aerohive en Commscope.  

Wiflex

Werkt je WiFi niet naar behoren?

We Are On IT!