Een optimale digitale werkplek is er een met Microsoft

In onze reis van technologische evolutie speelt Microsoft een central rol, en we zijn er trots op om u mee te nemen op een verkenningstocht door de Microsoft-wereld. Microsoft, als wereldleider in technologie, heeft een blijvende impact op hoe organisaties communiceren, samenwerken en innoveren. Onze expertise in Microsoft-oplossingen stelt ons in staat om uw bedrijf te ondersteunen bij het optimaliseren van productiviteit, veiligheid en groei. Of u nu op zoek bent naar cloudoplossingen met Microsoft Azure, efficiëntere samenwerking met Microsoft 365, of het ontwikkelen van aangepaste toepassingen met behulp van Microsoft-technologieën, We Are On IT!   

Vanaf 1 oktober zal Microsoft Teams in de meeste Europese landen en Zwitserland niet langer onderdeel zijn van bepaalde Microsoft 365 en Office 365 suites. Teams zal dan apart moeten worden aangekocht. We zetten de belangrijkste wijzigingen hieronder op een rij.  

Meer lezen

Organisaties wereldwijd hebben te maken met uitdagende economische situaties en stijgende energieprijzen. Het tekort aan talent en de toegenomen arbeidskosten maken het er niet beter op. In deze tijd helpt Microsoft Azure om meer te doen met minder.

Meer informatie over onze Microsoft diensten?