Met Optimal Security van We are On IT!

Zoek niet verder als u zich zorgen maakt over de beveiliging van vertrouwelijk informatie van uw bedrijf. Optimal Security is het managed security aanbod van On IT! en biedt totaalbescherming voor uw netwerk, apparaten en gegevens. Van firewall optimalisatie tot 24/7 detectie en reactie op dreigingen: ons team van experts werkt samen met u naar een op maat gemaakt beveiligingsplan om te implementeren en te onderhouden. Sta niet langer toe dat uw bedrijf kwetsbaar is voor cyberaanvallen. Vertrouw op onze beproefde Optimal Security formule om uw waardevolle bedrijfsmiddelen te beschermen. 

In welke security maatregelen voorziet Optimal Security? 

De eerste lijn van verdediging tegen cyberaanvallen

Perimeter security is een beveiligingsmaatregel die is gericht op het beschermen van een netwerk of systeem tegen ongewenste toegang. Maatregelen zoals firewall-regels, VPN’s, beveiligde poorten en toegangscontrolelijsten beperken de toegang tot specifieke delen van een netwerk of systeem. Met geavanceerde perimeterbeveiliging voorkomt Optimal Security

cyberaanvallen en beschermt On IT! uw vertrouwelijke informatie.

Perimeter Security

Bescherming van Endpoints als verdediging tegen online dreiging

Endpoints zijn individuele devices zoals computers, servers, mobiele telefoons, tablets of IoT-apparaten die verbonden zijn met een netwerk. Deze devices kunnen toegang hebben tot gegevens, applicaties en netwerkresources. Endpoints staan vooraan in de verdedigingslijn voor netwerkbeveiliging omdat ze vaak de toegangspoort zijn voor cyberaanvallen. Er is Endpoint security software voorzien in Optimal Security om devices te beschermen tegen diverse soorten cyberdreigingen.

Endpoint Security

IAM? Of Course You Are!

Identity and Access Management (IAM) is een verzameling van processen, technologieën en beleid waarmee organisaties controleren wie toegang heeft tot hun systemen, data en netwerken. Het is een proces waarbij identiteiten worden geverifieerd en gevalideerd voordat er toegang wordt verleend tot specifieke systemen of gegevens. Met een strikt IAM helpt Optimal Security organisaties om de beveiliging van systemen en gegevens te verbeteren, gegevensintegriteit te beschermen, naleving van wet- en regelgeving te verzekeren en efficiëntie en productiviteit te verhogen door automatisering van toegangsbeheerprocessen.

Identity and Acces Management

Beveiliging van de cloud

Beveiliging van cloudomgevingen als AWS, Azure en Google Cloud, om cloud-gebaseerde gegevens en workloads te beschermen. Optimal Security kan worden ingericht met beveiligig op het niveau van cloud-gebaseerde diensten en resources.

Cloud Security

24/7 MSIR? Yes, Sir! 

Doorlopende Monitoring spoort beveiligingsproblemen proactief op voordat ze kunnen worden uitgebuit door aanvallers. Het Security Operations Center (SOC) excelleert in technieken als firewallbeheer, Intrusion Detection, Log-analyse, Vulerability Scanning en Behavioral Analytics . Strikte Incident Response procedures maken snel handelen bij het detecteren van een beveiligingsprobleem mogelijk. 24/7 MSIR is een belangrijk onderdeel van Optimal Security waarmee het netwerkverkeer en de logs van het systeem continu worden gemonitord op zoek naar aanwijzingen voor mogelijke aanvallen.

24/7 Monitoring, Scanning & Incident Response

Het belang van awareness en training in de strijd tegen cybercriminelen

User awareness en training zijn belangrijke aspecten van cybersecurity omdat ze helpen bij het voorkomen van menselijke fouten. En laat dat net vaak de oorzaak zijn van vele cyberaanvallen. Door gebruikers te informeren over de risico’s van de online wereld en hoe valstrikken te herkennen, wordt de kans op een succesvolle cyberaanval flink gereduceerd. Met gerichte phishing testing en training helpt Optimal Security gebruikers om veilige gewoonten te ontwikkelen en te leren hoe ze moeten reageren als er toch een aanval plaatsvindt.

User Awareness & Training

Is Optimal Security op maat uit te breiden

Natuurlijk! Een greep uit het brede scala aan mogelijkheden…

Kies voor een slimme investering waarmee u ook de komende jaren gegoten zit.

Want dat is exact wat Optimal Security garandeert.

Onze aanpak

De opstart van Optimal Security verloopt altijd in vier fases:

Optimal Security Audit

Onze Optimal Security Audit is een grondige evaluatie van de beveiligingsmaatregelen van uw bedrijf. Het doel van een security audit is om de huidige beveiligingsstatus van een organisatie te bepalen en te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Tijdens een security audit worden verschillende aspecten van de beveiliging geëvalueerd, zoals netwerkarchitectuur, toegangsbeheer, beveiligingsprotocollen en incidentresponse-procedures.
Fase 1

Bespreking Audit resultaten

Na afloop van een Optimal Security Audit wordt een rapport met bevindingen en aanbevelingen voorgelegd en samen met uw Digital Success Manager overlopen. Dit rapport is de roadmap die zal dienen om aanbevolen verbeteringen en vereisten om aan te voldoen aangaande wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity gefaseerd te implementeren.

Fase 2

Pre-Optimal Project

De resultaten van de audit worden gebruikt om Pre-Optimal projecten te definiëren die nodig zijn om de beveiliging van de organisatie te versterken. Deze projecten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het implementeren van nieuwe beveiligingsoplossingen, zoals firewalls en intrusion detection systemen, het opzetten van een incidentresponse-procedure, het opleiden van medewerkers om veiliger te werken of het verbeteren van de netwerkarchitectuur of het toegangsbeheer. 

Fase 3

Bespreking Audit Report

Na afloop van de projecten kan uw bedrijf een Optimal Security contract aangaan. Dit managed security contract is een overeenkomst waarbij On IT! verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de beveiligingsoplossingen van uw bedrijf. Hierdoor wordt uw organisatie ontlast en kunnen uw medewerkers zich focussen op de werkzaamheden die er echt toe doen.

Fase 4

Uw voordeel wanneer u kiest voor een digitale werkomgeving

Proactief

24/7 monitoring van uw netwerk en proactieve maatregelen om potentiële bedreigingen te voorkomen.

Deskundig

Kennis en ervaring die uw netwerk effectief beveiligd tegen een breed scala aan bedreigingen.

Schaalbaar

Uw beveiligings- infrastructuur op elk moment aangepast aan uw groeiende bedrijfsbehoeften.

Compliant

Onmisbare hulp om aan de vereisten voor informatiebeveiliging als GDPR of cybersecurity verzekering te voldoen.

Kosteneffectief

Het uitbesteden van uw beveiliging kan in vele gevallen goedkoper zijn dan het in-house opzetten en onderhouden van de infrastructuur.