Met onze 360° aanpak win je tijd en verlaag je kosten!

Meer tijd winnen, elke dag opnieuw. Minder kosten maken, elke maand opnieuw. Je teams intuïtiever en vlotter zien samenwerken. Het rendement van je zaak verhogen. Dat allemaal met technologische tools op maat van je bedrijf. En van elke medewerker.

Optimaliseer uw volledige documentenstroom 

Printen, kopiëren, faxen, scannen en digitaal archiveren met de performante all-in one toestellen en gebruiksvriendelijke software van On IT! Kantoorinformatie- en communicatie gaat niet langer verloren, is steeds beveiligd of wordt milieuvriendelijke geprint. 

Uw voordeel wanneer u kiest voor Optimal Communications

Goedkoper kopiëren en printen

Geen dure verbruiksgoederen, geen verborgen kosten. Betaal gewoon per pagina. Onze service is inbegrepen.

Beveiligd printen

Volgens een studie van Quarica stelde 60% van de bedrijven een privacy-inbreuk vast door een print-gerelateerde lek. Wij zorgen ervoor dat je prints beveiligd worden verstuurd en alleen worden afgedrukt als je jouw code ingeeft of je badge voor de lezer houdt.

Duurzamere toestellen, ecologischer verbruik

Of je nu kiest voor lasertechnologie of koude inkttechnologie: wij bieden je de meest ecologische aanpak; van de werking van het apparaat tot en met het recyclageproces.

Minder administratieve fouten

Dankzij het digitale documentbeheer maak je minder fouten.

98% uptime, eigen interventiedienst

Onze technische dienst ziet online of je multifunctional nieuwe toner of een onderhoud nodig heeft. Automatische toner- of inktleveringen, automatische foutmeldingen en interventies vanop afstand of ter plaatse zorgen ervoor dat jouw multifunctionals 98% van de tijd operationeel zijn.

Koop, lease of huur

Wij bieden een makkelijke en flexibele financiële all-in service op maat van jouw bedrijf.

Geïntegreerd in jouw workflow

Wij integreren al de technologie vlekkeloos in jouw netwerk en in de werkstromen, of het nu beveiligd printen is of intelligent scannen.

Elke werknemer wint tot één uur tijd per dag

Dankzij het digitale documentbeheer werk je efficiënter: minder manuele handelingen, minder zoektijd naar documenten, makkelijker om documenten te delen.