Met de op maat gemaakte workplace oplossingen van On IT! 

DaaS – Dat is Device as a Service. Voorspelbare IT-kosten, eenvoudiger beheer van de levenscyclus, steeds up-to-date met de juiste apparaten, reparatieservices en AI-gestuurde analyses. IT is belangrijker geworden voor het succes van bedrijven: 84% van de huidige IT-besluitvormers is het daarmee eens.  Toch wordt IT vaak overbelast met essentiële initiatieven zoals digitale transformatie, het aanpassen van medewerkers aan werken op afstand, en beveiliging. Met Optimal DAAS van HP krijg je tegen betaling de juiste apparaten, reparatieservices en AI-gestuurde analyses met flexibele voorwaarden om je cashflow te optimaliseren.

Match makers

Verbeter de ervaring van je personeel door de eindgebruikers te matchen met een apparaat dat het beste past bij hun behoeften en eisen uit hun dagelijkse activiteiten. Waaronder apparaten met Windows en Chrome Enterprise.

 

Work Happy

First class fixing

Identificeer en voorkom problemen met een analyseplatform en houd apparaten aan de praat met de eersteklas reparatieservices.

 

 

 

 
Fix it with On IT! 

AI to the rescue

Maak gebruk van AI-gestuurde analyses van HP TechPulse. 

HP TechPulse is een cloudgebaseerd analyticsplatform dat gebruikt wordt om inzicht te krijgen in de prestaties en het gebruik van printers en pc’s. Zo kan je de IT-uitgaven en IT-resources optimaliseren. 

 
HP TechPulse

At any price

Profiteer zoveel mogelijk van je uitgaven, cashflows en vernieuwingscycli met flexibele betalingsvoorwaarden die schaalbaar zijn en werken voor je bedrijf.

 
 
 
Op maat van de eindgebruiker

Hp Elitebook 850

I5, 16 GB, 512 SSD
Windows 11
15.6 inch

HP Probook 655

I5, 8GB, 256SSD
Windows 11
15.6 inch

Hp Elitebook 830 x 360

I5, 16GB, 512 SSD
Windows 11
13.3 inch, Touchscreen