Onze experts gaan de uitdaging aan

Efficiënt en zonder zorgen is niet hetzelfde als succesvol. Om te spreken van échte IT-meerwaarde wil je de impact effectief kunnen vaststellen. De Expert Services van On IT! brengen specifieke kennis en vaardigheden binnen handbereik. Dit met één doel waarde halen uit IT.

Hoe creëren we business value

Power BI

Om meer inzicht te krijgen in je data is Power BI de Microsoft tool bij uitstek. Bij On IT! helpen onze experten met het opzetten van de architectuur en het creëren en ondersteunen van deze inzichten. Zo genereren wij waarde uit IT.

Sharepoint Online

Om orde te scheppen in overweldigde data gebruiken onze experten liefst SharePoint Online. Zo kunnen wij zorgen voor gestructureerde en geordende data in een goed beheerde en veilige omgeving. Efficiënt en betrouwbaar. 

Microsoft 365

Hybride werken brengt veel complexiteit met zich mee, waarbij veel werknemers de functies uit Microsoft 365 nog niet optimaal benutten. Onze experten helpen je niet alleen technisch in de optimalisatie en maximale toepassing ervan. Maar begeleiden eveneens je werknemers in het correcte gebruik van de toepassingen. 

Eeuwig leren

Efficiënt werken in een digitale omgeving vereist kennis en vaardigheden. Via onze experten volg je opleidingen en trainingen om de allerbeste te worden. Snel en eenvoudig! 

Zo werken onze Expert Services

Businessdoel

Expert Services maken gebruik van technologie en expertise om een duidelijk businessdoel te bereiken.

Projectaanpak

Expert Services hebben heel wat impact en volgen een co-creatieve logica. Daarom zorgen wij voor professioneel project management.

Verandering

Omdat Expert Services altijd leiden tot grote of kleine verandering hanteren we de principes en de aanpak van het “Change Management”.