Dankzij de On IT infrastructuur

Niets weerhoudt ons ervan om gespecialiseerde kennis en producten te voorzien in de oplossing, als deze een meerwaarde betekenen voor uw bedrijfssituatie. In samenwerking met onze partners bieden we de best mogelijke service.

De beste IT-infrastructuur op maat van uw bedrijf

Audit, toekomstvisie en plan van aanpak

We analyseren de huidige IT-infrastructuur en stellen een overzichtelijk rapport waarin tips, adviezen en (dringende) aandachtspunten aan bod komen. Met dit rapport bepalen we de toekomstvisie voor uw IT park én bedrijfsprocessen. We stellen een lange termijn strategie op waardoor u zicht krijg op het budget en een toekomstgerichte optimalisatie. We verwerken de aanbevelingen in een plan van aanpak met een stappenplan. 

De beste oplossing op maat van uw bedrijf 

We kijken steeds naar de beste performante oplossing op maat van u bedrijf. Omdat wij niet gebonden zijn aan één merk kunnen wij altijd de meest complete oplossing aanbieden. Onze toekomstvisie zorgt ervoor dat al uw aankopen, ook op lange termijn, blijven renderen. We hanteren een “future proof” visie tijdens het zoeken naar oplossingen.

 

Sharepoint Online

Om orde te scheppen in overweldigde data gebruiken onze experten liefst SharePoint Online. Zo kunnen wij zorgen voor gestructureerde en geordende data in een goed beheerde en veilige omgeving. Efficiënt en betrouwbaar. 

partners & erkenning

Microsoft Gold-1 (5)
Microsoft Silver-1 (4)
Dell-1 (1)
HPE-1 (2)
HP Gold
Sonicwall-1 (2)
My project-1 (34)
Aruba-1 (4)
Fujitsu-1 (1)
Lenovo-1 (1)