Mobiliteit

De laatste jaren is er veel veranderd in onze manier van werken. We werken asynchroon of van thuis, met applicaties en nieuwe toepassingen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ons werk anders benaderen en dus ook uitvoeren.

 

On IT! Optimal Communications is het hart van een mobiele oplossing. Omdat het gefaciliteerd wordt vanuit de Cloud is het altijd en overal beschikbaar zodra er internetverbinding is.

 

Daarnaast omvat mobiliteit de vrijheid van de gebruiker om tools te kiezen op basis van de werkomstandigheden. Zo is bijvoorbeeld een draagbaar toestel op kantoor handiger, terwijl in de wagen een smartphone de voorkeur geniet en thuis je dan weer een applicatie op de PC verkiest. Met andere woorden biedt On IT! Optimal Communications de vrijheid aan de gebruiker om de optimale tool te kiezen voor iedere situatie en dit met slechts één userlicentie.

 

Mobiliteit dat betekent ook kunnen werken op een flex desk in een kantoor en voor productie- of magazijn medewerkers betekent dit dat er een DECT oplossing voorzien is.

 

Ben je klaar om je mobiliteit naar een hoger niveau te tillen? Serveer ons je vragen en we zullen ze terugslaan met perfecte Optimal Communications oplossingen.