BizzPro & MinD Works bundelen hun krachten met de On IT groep

BizzPro en MinD Works treden toe tot On IT. De samenwerking beoogt de verdere groei van BizzPro en opent, met deze digitale partner, nieuwe deuren voor On IT. Samen met BizzPro en MinD Works is On IT aanwezig over heel Vlaanderen met meer dan tien actieve vestigingen waardoor we nog beter in staat zijn om onze klanten lokaal te ondersteunen.

Binnen On IT hechten we veel belang aan de optimale IT cultuur bij bedrijven. Zowel BizzPro als On IT hebben hetzelfde doel voor ogen, namelijk hoe waarde uit technologie gehaald kan worden. Deze strategische en culturele match zien we bij onze teams en bij klanten wat alleen maar voordelen kan bieden voor de bestaande en potentiële klanten, en voor het hele team.

“Naast een efficiënte en ontzorgende IT-basislaag creëren we echte business meerwaarde en impact door onze actieve begeleiding bij de digitale transformatie van onze klanten. Met BizzPro, waar optimalisatie, digitalisatie en transformatie van bedrijfsprocessen centraal staan, zijn we ervan overtuigd dat we er een sterke digitale partner bij hebben.”, zegt Laurent De Pauw, CEO van On IT.

De expertise en jarenlange ervaring van BizzPro in combinatie met de zakelijke ondersteuning en kennis van On IT stellen BizzPro in staat de groeiende uitdagingen rond optimalisatie en digitalisatie van bedrijfsprocessen te omarmen.

“Dankzij de toetreding tot de groep kunnen we nog meer inzetten op een flexibel, dynamisch en ervaren aanpak naar onze bestaande en potentiële klanten.”, zegt Gert Uvin van BizzPro. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de getalenteerde teams van On IT en zo maximaal in te zetten op kwalitatieve dienstverlening, verdere groei. Klanten helpen bij hun digitale transformatie is onze missie.”.

BizzPro & MinD Works blijven ‘the partner in crime’ die bedrijven ontzorgt op digitaal vlak. We garanderen onze klanten de service die ze vandaag gewoon zijn. Thierry Becu blijft gefocust op Managed ICT Services en Gert Uvin en Min Dezillie spitsen zich verder toe op de digitale transformatie van de bedrijfsprocessen.

Over BizzPro & MinD Works

BizzPro, gevestigd in Machelen, is met meer dan 20 jaar ervaring in advisory, development en ICT-services een gevestigde waarde in het IT landschap. Een industrie- en technologieonafhankelijk groeiend software & consultancy bedrijf. Jong en wijs, ‘business savvy’ en ‘to the point’.

Meer over BizzPro: https://bizzpro.be/  

Meer over Mind Works: https://mind-works.be/

 

Over On IT

On IT is het ICT platform van Around Partners, een investeringsbedrijf in Antwerpen. Sinds 2021 richten ze zich op de zakelijke ICT-markt waar ze hun klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie.
Meer over On IT: https://weareonit.com/