House of IT vervoegt We Are On IT! met als doel sterk te blijven groeien

Na de initiële overname van Classo in Antwerpen op 01 maart 2019 is de groep House of IT via organische groei en acquisities (o.a. het Gentse ABK Services en Eres uit Kortrijk) reeds sterk gegroeid. Vandaag zet de technologieholding met het vervoegen van We Are On IT! een volgende stap om de groeiambities te kunnen bestendigen. Tegelijkertijd is ook de naam van House of IT omgevormd naar Classo Technology Group (CTG).

 

Van bij de start is het de doelstelling van Classo Technology Group geweest om een grote Belgische speler te worden in de 3 dienstenlijnen waarin het zich specialiseert: Managed Document ServicesInteractive Meeting Services en Office Guiding Solutions. Met synergie waar nodig, met een gelijkaardig aanbod op elke locatie, en vooral met behoud van de lokale aanpak.

 

 

Binnen We Are On IT! zal Classo Technology Group verder uitbreiden naar een nationale dienstverlener. Met hetzelfde management en behoud van alle personeel gaat CTG zijn strategie verder uitwerken en versterken, met de ambitie om een marktleider te worden in de on-site dienstverlening voor KMO’s. Hiervoor kijkt het naast organische groei, ook naar strategische en tactische acquisities.

 

 

Ondersteund door de centrale backoffice van We Are On IT!, slaagt CTC er in om de twee werelden te bieden: efficiëntie en lokale service onder één dak. Of klanten nu op één locatie gevestigd zijn, of meerdere Belgische vestigingen tellen, altijd moeten ze bij CTG kunnen rekenen op een uniforme, maar ook lokale aanpak.

 

www.classo.com