Wie zijn we?

We Are On IT!

On IT biedt innovatieve Managed IT Services

(We are) On IT is een initiatief van Around Partners. Een aantal IT-ondernemingen worden in een snelgroeiend groepsstructuur opgenomen waarbij de som van expertise en ervaring en de geografische spreading absolute voordelen zijn. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en de voordelen die een uitgebreid team en groot aankoopvolume bieden.

Al meer dan 20 jaar een strategische IT-partner met een echte challenger instelling. Comitor gaat vol voor een lange termijnrelatie, en slaagt hier met verve in. De sterke 95 % klantretentie spreekt voor zich.

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle

T: +32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be

IT partner die uw bedrijf doet renderen | www.Comitor.be
In 15 jaar heeft Dataplan een sterk team van 47 ervaren medewerkers samengesteld, met expertise op diverse domeinen. Deze betrouwbare IT-partner is intussen met Oost- en West-Vlaanderen zelfs twee vestigingen sterk.

Torhoutsesteenweg 160
8210 Zedelgem
T: +32 50 37 00 46

Gentse baan 66/203
9100 Sint-Niklaas
T: +32 3 760 00 20
info@dataplan.be
 www.dataplan.be

Al meer dan 30 jaar brengt Classo kantoortechnologie samen onder één dak. Deze partner in digitale werkomgeving begeleidt grote en kleine bedrijven uit alle sectoren in hun digitale evolutie. Met als grote troef: sneller en makkelijker informatie vinden en delen.

Bredastraat 121
2060 Antwerpen
T: +32 3 203 03 03

Brugsesteenweg 255/1
8500 Kortrijk
T: +32 3 203 03 03
Classo.com

Een garantie op succesvolle groeiprojecten

Around Partners brengt diverse snelgroeiende bedrijven uit de dienstensector samen in activiteitenclusters. Vandaag staat het voor enkele honderden miljoen euro in jaarlijkse omzet. Around specialiseert zich in het zoeken naar opportuniteiten voor lange termijn groei in markten in verandering. Door de sterkte van lokale partners te benutten en aan te vullen met krachtige centrale ondersteuning, realiseert Around Partners een aantal geslaagde groeiprojecten.

Tandartspraktijken

Opgericht in 2013 en uitgegroeid tot de afgescheiden marktleider in België en top-10 binnen Europa. Dentius is een netwerk van multidisciplinaire tandheelkundige praktijken, dat de nadruk legt op kwaliteit, preventie, innovatie en service.

 

Welkom bij Dentius! | Dentius

Dierenartspraktijken

Opgericht in 2018 en gedeeld marktleider in België. Nesto is een Belgisch netwerk van dierenartsenpraktijken met een sterke focus op hoogstaande zorg. Innovatie, klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling zijn onze belangrijkste pijlers.

 

Nesto – expertnetwerk van dierenartsenpraktijken

Uitvaartbedrijven

Sereni verenigt ervaren uitvaartondernemers en is onlangs nog verkozen tot Ambassadeurs van de Vlaamse Gazellen van Trends, editie 2022!

 

Sereni, uw uitvaartplanner

Syndici

Opgericht in 2020 en nu al één van de marktleiders in België. Parte is een partner voor het beheer van mede-eigendommen. De kantoren uit het Parte-netwerk nemen met de grootste zorg het beheer van de gemeenschappelijke delen op zich.

 

Parte – Connect everyone living and working in your properties

On IT is het IT managed services-initiatief van de investeringsgroep Around Partners. Door de sterkte van lokale partners te benutten en aan te vullen met krachtige centrale ondersteuning, beogen we nationale aanwezigheid. Dit model leidt vandaag tot verschillende succesvolle groeiprojecten.