Complit Networks joins On IT!

Vandaag kunnen wij met trots melden dat Complit Networks zich verenigt met On IT en zo de verdere groei als WiFi specialist in de BeNeLux verzekert.

 

De route(r) naar groei

Onder de slogan: ‘Your Connection To Tomorrow’, startten Jonas Dekkers en Hans Matthé Complit Networks. Al 7 jaar lang ontzorgen ze klanten op het gebied van WiFi en vormen ze ondertussen een vaste waarde in de WiFi markt. Nu versterken ze die positie door zich te vervoegen bij de On IT groep om zo hun groei verder te versnellen.

Jonas Dekkers, co-founder van Complit Networks:

Dankzij de ondersteuning van On IT kunnen we de volgende stap zetten met Complit Networks. Ze ontlasten ons met hun centrale ondersteuning en zorgen ervoor dat wij ons kunnen bezighouden met waar we goed in zijn: Professionele WiFi.”

Een IT match made in heaven

De samenwerking met het On IT-platform, helpt Complit Networks zijn verdere groeiambities te realiseren en grote kansen aan te boren binnen het WiFi landschap. De combinatie van de expertise van Complit Networks en de zakelijke ondersteuning en kennis van On IT, zorgt voor een IT match made in the cloud.

Laurent De Pauw, Managing Director On IT:

“Samen met het team en de leading expertise van Complit Networks kunnen onze klanten nog meer waarde halen uit connectiviteit, zowel door betere service maar ook als accelerator voor hun (toekomstige) projecten.”

Deze overname versterkt opnieuw geografische en aanwezigheid in Vlaanderen, wat enkel maar voordelen kan bieden voor onze groei.

 

Een hartelijk welkom aan Jonas, Hans en het hele Complit team!