Toetreding van TRIUS zet On IT! ook in Limburg op de kaart

Limburg beschikt over vele troeven. Uitgebreid natuurschoon, heerlijke streekproducten, een rijke historiek… en op vlak van ICT-dienstverlening is er het Genkse TRIUS. Vandaag zijn we dan ook zeer enthousiast te kunnen aankondigen dat TRIUS aan boord komt bij We are On IT!, waarmee we onze nationale aanwezigheid uitbreiden met een plek op de mooie Limburgse kaart.

 

In de afgelopen 21 jaar is TRIUS uitgegroeid tot een van dé IT-spelers in de regio Limburg voor ICT en Office infrastructuur met oplossingen voor zelfstandigen, KMO’s, grote ondernemingen, besturen en scholen. Oprichters Frank Verjans en Bart Van de Sompel en het team focussen zich van bij de start in 2001 op aanpak, oplossingen en opvolging bij de verkoop van producten en diensten en dat blijven ze ook na de toetreding onverstoord en geruggesteund door het sterke We Are On IT! netwerk verder doen.

Frank Verjans, co-founder van TRIUS:

Deze toetreding is een gedroomde opportuniteit. Eerst en vooral zal TRIUS haar klanten diensten kunnen aanbieden in heel België, 24/7 en met nog meer expertise.”

Dankzij de nieuwe positie binnen On IT! zal het voor TRIUS mogelijk zijn om de nadruk nog meer te leggen op wat ze goed doen. En dat is sinds jaar en dag het bieden van ICT-ondersteuning die ervoor zorgt dat klanten de focus kunnen blijven leggen op hun kernactiviteiten. Hiervoor werken zij samen met bekende partners zoals HP, HPE en Ricoh.

Bart Van de Sompel, co-founder van TRIUS:

“Samen met de leden van de groep kunnen wij ons aanbod uitbreiden en elkaar aanvullen. Meer expertise, bundeling van aankopen en focus op grotere projecten binnen ziekenhuizen, overheid en industrie”

Met TRIUS aan boord, is On IT! nu ook in Limburg dichtbij. Zo slagen we erin om onze IT-service nóg sterker te optimaliseren, en evolueren we nóg sneller naar een digitale omgeving zonder zorgen!

Laurent De Pauw, Managing Director On IT:

“We zijn verheugd dat we Bart en Frank hebben kunnen overtuigen zich aan te sluiten bij onze groep. Met deze toetreding bouwen we verder aan onze strategie om dit jaar in elke provincie een IT partner te hebben. Samen zijn we sterker en kunnen we nog een betere service leveren aan onze klanten. Het geheel kan dus weer meer zijn dan de som van de delen!”

Fun Fact: TRIUS staat voor TRY US. Het toont de de creatieve en flexibele aanpak die men hanteert om zich te onderscheiden! 

 

Een hartelijk welkom aan het hele TRIUS team!