Digi Consult vervoegt Classo

Digi Consult vervoegt de Classo Technology Group (CTG)

Na de toetreding van technologieplatform On IT in haar kapitaal eerder dit jaar, maakt de Belgische technologieholding CTG werk van de verdere uitvoering van haar strategisch plan.

 

Het gerenommeerde Vlaamse “on-site ICT” bedrijf Digi Consult uit Denderleeuw, onder andere bekend van de serviceverlening rond Ricoh producten, documentbeheer en interactieve vergaderoplossingen, is op 26 oktober toegetreden tot CTG.

 

Ivan Verhasselt, voormalig eigenaar van Digi Consult, blijft aan als CEO en zal met heel zijn team Digi Consult verder blijven uitbouwen. Hij vervoegt zelf ook het CTG Managementteam in zijn rol als Head of Sales en de Raad van Bestuur.

 

Rudi Van Laer, Afgevaardigd Bestuurder van Classo Technology Group:

Van bij de start is het de doelstelling van CTG geweest om een grote Belgische speler te worden in de zakelijke kantoortechnologie naar Belgische bedrijven en organisaties.

Met Ivan Verhasselt halen we iemand aan boord die dezelfde visie en ambitie heeft als wij en die zijn ervaring zal inzetten om de verkoopaanpak en -processen te stroomlijnen.

Dankzij de overname van Digi Consult worden we in één klap een marktleider in Vlaanderen. Deze positie zullen we gebruiken om een nog betere lokale dienstverlening te bieden naar al onze klanten en om, naast de sterke organische groei van de dochterondernemingen, verder ook nog overnames te kunnen realiseren. Onze strategische focus richt zich dan ook op verdere geografische uitbreiding.”

Ivan Verhasselt, CEO van Digi Consult:

“Ik was reeds een tijdje ervan overtuigd dat we met Digi Consult enkel door het samenwerken met gelijkgezinde ondernemers een relevante rol konden spelen in de toekomst. Tijdens verkennende gesprekken bleek al gauw dat onze visies bijna één op één overeen kwamen en we zijn er dan ook snel uitgeraakt om de handen in elkaar te slaan.

Naast de evidente operationele synergieën die de transactie met zich meebrengt, ben ik ervan overtuigd het sterke verhaal dat we nu met CTG, als 100% Belgisch bedrijf, aan het neerzetten zijn, heel goed zal ontvangen worden door onze klanten en de markt in zijn geheel”

 

Over Classo Technology Group en Digi Consult

 

Classo Technology Group is een Belgische totaalleverancier van intuïtieve en interactieve kantoortechnologie en biedt drie dienstenlijnen aan: Managed Document Solutions, Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions.

 

CTG is bezig een Belgische groep van KMO’s te creëren, een netwerk van lokale ondernemers (ondersteund door een centrale backoffice), om zo de klanten het beste van de twee werelden te bieden: efficiëntie en lokale service onder één dak.

 

Of klanten nu op één locatie gevestigd zijn, of meerdere Belgische vestigingen tellen, altijd moeten ze bij CTG kunnen rekenen op een uniforme, maar ook lokale aanpak.

Digi Consult is in 10/7/2004 opgestart door ondernemer Ivan Verhasselt, die het bedrijf heeft uitgebouwd tot een regionaal begrip in printing, beheer van documentstromen (scan en herkenningssoftware) en presentatie en interactieve (vergader) oplossingen. Naast een sterke positie in het zakelijk marktsegment telt DigiConsult ook vele onderwijsinstellingen tot haar klanten.