ForeSEE en On IT bundelen krachten

We zijn zeer trots te mogen melden dat ForeSEE onlangs heeft beslist om de krachten te bundelen met On IT.

ForeSEE heeft een toonaangevende reputatie in de IT-wereld als betrouwbare partner in IT Architectuur. Als Trusted Advisor is ForeSEE het klankbord voor bedrijven in Vlaanderen voor alle betrokken diensten binnen IT, van datacenters tot endpoints. Samen met ForeSEE versterkt On IT zijn aanwezigheid binnen Oost-en West-vlaanderen. Hiermee kunnen al onze klanten rekenen op de expertise van meer dan 200 werknemers, verspreid over meer dan 10 locaties in Vlaanderen, om zo van nog dichterbij ondersteund te kunnen worden.

“Door onze sterke partnerships wordt kennis dichter bij de klant gebracht. We kijken ernaar uit om onze dienstverlening naar klanten nog te verbeteren dankzij de partners die we met On IT delen .”, zegt Johan Goddyn van ForeSEE.

Met ForeSEE hebben we een nieuwe sterke partner in onze groep. Samen zullen we nog beter kunnen inspelen op de noden van onze klanten en verandering kunnen realiseren voor de IT sector en het beroep.

Over 4C-ForeSEE

ForeSEE, gevestigd in Zulte, bundelt meer dan 25 jaar ervaring van technische en niet-technische profielen in kmo’s uit verschillende sectoren in de betrokken diensten binnen IT.

Meer over ForeSEE

Over On IT

On IT is het ICT platform van Around Partners, een investeringsbedrijf in Antwerpen. Sinds 2021 richten ze zich op de zakelijke ICT-markt waar ze hun klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie.

Meer over Around Partners