Bisoft vervoegt On IT

Een synergie voor innovatie en uitmuntendheid in technologie

Bisoft, actief binnen de BDE-Groep, heeft zich gedurende vele jaren sterk ontwikkeld in de technologiesector, zowel voor bedrijven als voor de publieke sector in Brussel en Wallonië.

De expertise van Bisoft richt zich op managed services voor netwerkinfrastructuren, het leveren van apparatuur en serveromgevingen, eerstelijns support en geavanceerde expertise die op terugkerende basis of op projectbasis aan klanten wordt geleverd.

Bisoft begeleidt klanten ook bij de ontwikkeling van netwerkarchitectuur en ondersteunt bij projectimplementatie, IT-strategie en IT-beheer.

 

Gesterkt door deze ervaring en met behulp van een competent technisch team is het duidelijk dat consolidaties met leveranciers en uitgevers nodig zijn om toegang te kunnen bieden tot de trainings- en certificeringsprogramma’s die essentieel zijn om te voldoen aan de eisen van onze zakelijke klanten met betrekking tot de technologische ontwikkelingen.

 

Met een sterke  aanwezigheid in Vlaanderen wil  On IT met deze samenwerking de verdere uitbouw in Brussel en Wallonië nastreven.

 

De keuze om verder te bouwen op de ervaring en actieve aanwezigheid van Bisoft zijn vanzelfsprekend voor On IT en bieden ook voor Bisoft de mogelijkheid om grotere uitdagingen aan te gaan op het gebied van IT-optimalisatie en digitalisering en blijft daarbij klanten innovatieve en op maat gemaakte oplossingen bieden

Over On IT

On IT, met meer dan 200 werknemers en een omzet van meer dan €50 miljoen, ziet Bisoft als een strategische partner om haar invloed en expertise uit te breiden op nationale schaal. Deze samenwerking belooft innovatie te stimuleren en geavanceerde technologische oplossingen te bieden om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van Belgische bedrijven.

Over Bisoft

Bisoft is opgericht in 1996 en richt zich op de implementatie en het beheer van IT-infrastructuren, netwerken en beveiligde cloud-oplossingen. Bisoft biedt ook consultancy- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit. Met een sterke aanwezigheid in Wallonië en Brussel bedient Bisoft een gevarieerd klantenbestand. De expertise en het streven naar uitmuntendheid maken van Bisoft een belangrijke speler in de Belgische technologiesector.

Het management van Bisoft en al haar medewerkers zijn verheugd om met deze ervaring bij te dragen aan het succes van de On IT groep, haar positie in de markt te versterken en haar dienstenpakket te verbreden, en in het bijzonder om de klanten van Bisoft te ondersteunen, zoals ze van ons gewoon zijn.