Smart IT Services bundelt de krachten met On IT

Smart IT Services is een managed services provider voor KMO’s. Dankzij proactieve monitoring van apparaten en infrastructuur zetten ze sterk in op een continue, veilige en zorgenvrije IT-omgeving.

“We hebben onze supportdienst zo geoptimaliseerd dat we een inkomende vraag binnen twee minuten kunnen opnemen. Zo spreek je steeds met een IT-ingenieur die in de meeste gevallen uw probleem kan oplossen.”, zegt Diederik Mechiels, bestuurder Smart IT Services

Dankzij de samensmelting versterkt Smart IT Services de positie door een strategische samenwerking aan te gaan met On IT. Deze samenwerking markeert een nieuw tijdperk van digitale innovatie en groei, ook voor On IT die zich nu geografisch nog sterker positioneerd.  

 

Klanten profiteren van een bredere expertise en ondersteuning. De getalenteerde teams van de respectievelijke bedrijven kunnen zich verheugen op groei, terwijl de gezamenlijke focus op hoogwaardige dienstverlening onveranderd blijft.

 

Door de samenwerking hebben Smart IT Services en On IT de capaciteit om grotere uitdagingen aan te gaan op het gebied van technologie optimalisatie. Hierdoor zijn ze nog beter gepositioneerd om bedrijven bij te staan met hun expertise.

 

“We werken samen met verschillende mensen, met één rechtlijnige visie, en we breiden onze expertise zo nog verder uit zodat we onze klanten nog beter en nog sneller van dienst kunnen zijn op meerdere locaties en van nog dichterbij.”, aldus Laurent De Pauw CEO van On IT.

Over On IT

 

On IT is het ICT platform van Around Partners, een investeringsbedrijf in Antwerpen. Sinds 2021 richten ze zich op de zakelijke ICT-markt waar ze hun klanten bijstaan in het volledige proces van hun digitale transformatie.

Over Smart IT Services

Smart IT Services, gevestigd in Sint-Niklaas, is al meer dan 25 jaar IT-partner voor KMO’s in verschillende sectoren.

Meer over Smart IT Services: https://www.smartitservices.be/