Vacature

Sales Expert Innovatieve IT-Diensten

 

Thuisbasis

Zedelgem/Sint-Niklaas

Verloning

Aantrekkelijk loon-naar-werken-pakket

Extralegale Voordelen

Verrassend

Jij bent helemaal doordrongen van de voordelen van digitalisering? En je weet dat je nog heel veel mensen en bedrijven hiervan moet overtuigen? Met argumenten, feiten en cijfers?

 

Dan zijn wij een perfecte match. On IT! is het nieuwe, snelgroeiende platform waar IT-bedrijven met diverse kennis en expertise de krachten bundelen. Voor On IT West (de regio Oost- en West Vlaanderen) zoeken wij een échte Sales expert. Zo eentje die beseft dat ook in verkoop digitaal en fysiek samengaan. En voor wie verkopen een zaak is van inhoud niet van vorm.

 

De Sales die wij zoeken verdedigt On IT! in de markt met een breed aanbod aan moderne IT-infrastructuurproducten, met innovatieve diensten en formules en met een bijzondere focus op efficiënte IT-werkplekken en digitale optimalisatie.

Onze Sales expert krijgt het volgende takenpakket:

Hey, jij vreest dat je nog niet klaar bent voor al deze taken? Helemaal niet erg; wij rekenen er zelfs op dat je niet alles kent en weet…

Groei als gedeeld doel

Want bij On IT! schrijven wij namelijk het verhaal van ontwikkeling. Van ons bedrijf. En van onze medewerkers.

Je thuisbasis is Zedelgem of Sint-Niklaas, maar On IT! heeft vestigingen verspreid over gans Vlaanderen. Waar je ook woont, bij ons werk je daarom quasi altijd dicht bij huis. Afhankelijk van je groeiende expertise, je wensen en je ambitie zijn er volop kansen in onze brede organisatie.

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
 
Torhoutsesteenweg 160
8210 Zedelgem

Gentse baan 66/203
9100 Sint-Niklaas
 
Bredastraat 121
2060 Antwerpen

Brugsesteenweg 255/1
8500 Kortrijk
 
Jan van Gentstraat 7 / 301
2000 Antwerpen
 
Groeningenlei 16
2550 Kontich

Hey, jij beschikt nog niet over al deze vaardigheden? Helemaal niet erg; wij rekenen er zelfs op dat je niet alles kent en weet…

Sales Expert Innovatieve IT-Diensten

Twijfel niet en vraag dat eerste gesprek. Wij zorgen voor koffie en cake.

CV uploaden